Een goede start is het halve werk. Met ons sloop- en demontagewerk staan wij aan het begin van het bouwproces. Wij zorgen dat dat goed verloopt: saneren asbest, slopen en demonteren en bouwrijp opleveren.

Veilig en gezond

De veiligheid en gezondheid van onze medewerkers en die van de omgeving staat voorop. Bij iedere opdracht inventariseren wij de risico’s en handelen wij volgens onze veiligheid- en gezondheidsprotocollen (VCA*).

Deskundig

Slopen is een vak. Wij hebben al generaties lang alle kennis, ervaring en kunde in huis om uw object op een veilige en verantwoorde manier te slopen en/of te demonteren. Onze medewerkers weten hoe dat moet. Daar zijn wij trots op.

Netjes en volledig

Wij zorgen ervoor dat we het terrein netjes opleveren. Zoals wij met u vooraf hebben besproken. Ook zorgen wij er voor dat uw papierwinkel op orde is. U ontvangt van ons alle papieren die van toepassing zijn op uw project. 

Totaalpakket

Naar uw wens verzorgen wij het totaalpakket: van de sloopmelding bij de gemeente tot de oplevering aan de bouwaannemer. Dat kan zijn het opstellen van een veiligheidsplan, 1-op-1 contact bij zowel renovatie- als totaalsloop, saneren van asbest of verontreinigde grond, netjes en bouwrijp opleveren van het bouwterrein en/of koppensnellen van de heipalen. Zodra wij klaar zijn, kan de bouwaannemer aan de slag.

20211130 114059
20210630 135529
De koning 7

Circulair begint dichtbij

Wij slopen en demonteren circulair. Dat is onze power. We beginnen het project altijd met het analyseren van welke grondstoffen er vrijkomen. Welke nog her te gebruiken zijn, demonteren we en bieden wij weer aan op de markt. De uitwisseling van materialen en grondstoffen doen wij zoveel mogelijk in onze eigen regio.  

"Wij slopen circulair omdat we hier al jaren in geloven, niet omdat het moet"

Heeft u een vraag of leuke ideeen? Laat het ons weten!