Sinds 1973 slopen en demonteren wij de meest uiteenlopende bouwwerken. Van boerderijen en winkelpanden tot woonhuizen en scholen. Aanvullend verzorgen we het grondwerk. De insteek van iedere sloop is het vergaren van grondstoffen. Hergebruik stroomt dus door onze aderen. Hoe tof is het dat ook anderen hergebruik vandaag de dag steeds meer gaan waarderen!

Hergebruik is onze power

Er wordt ons weleens gevraagd wat wij het leukste aan ons vak vinden. Met stip op nummer 1: met een gezellige, goedgemutste club medewerkers heel afwisselend werk doen. Iedere dag en iedere klus is anders. De handel in materialen uit de sloop geeft daar veel voldoening bij. Hergebruik van materialen en daarmee bijdragen aan een verantwoorde toekomst geeft ons die extra power die uniek is voor ons bedrijf.

De koning 2a
De koning 23

onze power

Samenwerking in de regio

We werken zoveel mogelijk samen met bedrijven uit de regio. Samen willen we tot goede resultaten komen. Een belangrijk punt daarbij vinden wij de gunfactor. Die hoort bij een goede samenwerking voor de lange termijn. 

Zo werken we samen aan onze klussen en hebben we inmiddels ook goede samenwerkingsverbanden voor het circulair aanbieden van gebruikte bouwmaterialen en restpartijen.  

Werken aan onze toekomst

Circulariteit kan je veel opleveren en moet het nieuwe ‘gewoon’ worden. Onze werkzaamheden zijn daar een mooi praktijkvoorbeeld van. Maar natuurlijk zijn er ook heel veel andere voorbeelden. Wij staan open voor nieuwe innovatieve ideeen en gaan graag rond de tafel.

De koning 18

In de samenleving

Kansen grijpen en kansen bieden zit in ons dna. Wij zijn een leerbedrijf voor jonge mensen die met veel enthousiasme ons vak willen leren. Dat doen wij met veel plezier. Zoals ook de samenwerking met medewerkers van HW werkt! Zij helpen ons met het schoonmaken en ordenen van de materialen. Deze medewerkers zijn jong of al wat ouder, hebben wel of geen arbeidsbeperking, weinig of juist veel werkervaring, komen uit een ander land of zijn in Nederland geboren. Heel wisselend, maar met 1 gemeenschappelijke noemer: zij willen hun kansen op de arbeidsmarkt vergroten. En dat kan bij ons. Een hele dankbare en uitdagende toevoeging aan onze werkzaamheden. 

De koning 21

doe je met ons mee?

We hebben een leuke club medewerkers. Daar willen we graag nog een paar goede, positieve aanpakkers aan toevoegen. Zie jij iets in het werken in het sloop- en/of grondwerk of zie jij iets in handel in (oude) bouwmaterialen?

Wil je met ons samenwerken of heb je gewoon fantastische ideeen die je met ons wilt delen? 

Wij zijn erkend leerbedrijf!

"Wij bieden circulaire bouwmaterialen aan van onszelf maar ook van anderen, Want wij geloven in circulair bouwen."

Heeft u een vraag of leuke ideeen? Laat het ons weten!

© 2022 - A.M. de Koning