Wij ontzorgen uw grondproject, zoeken met u naar oplossingen en bewegen flexibel mee met de planning van de (bouw)aannemer.
Veilig en gezond

De veiligheid en gezondheid van onze medewerkers en die van de omgeving staat voorop. Bij iedere opdracht inventariseren wij de risico’s en handelen wij volgens onze veiligheid- en gezondheidsprotocollen (VCA*).

Deskundig

Grondwerk is een vak. Dat moet gedaan worden door degenen die echt weten wat ze doen. Onze medewerkers zijn er klaar voor! 

Netjes en volledig

Wij zorgen ervoor dat we het terrein netjes opleveren. Zoals wij met u vooraf hebben besproken. Ook zorgen wij er voor dat uw papierwinkel op orde is. U ontvangt van ons alle papieren die van toepassing zijn op uw project. 

GRONDWERK

Wij werken samen met betrouwbare collega’s. Verontreinigde grond? Wij zorgen ervoor dat dat gebeurt door een bedrijf dat daar werkelijk goed in is. Het gaat immers om uw gezondheid en de gezondheid van flora en fauna.

Ook verzorgen wij voor u de handel in zand en grond. Daarbij hanteren wij de duurzame gedachte: door onze grote regionale klantenkring kunnen we oude en nieuwe eigenaren van grondstoffen aan elkaar koppelen. 

Wij nemen de organisatie graag uit handen, zodat we goed 1-op-1 contact hebben met de aannemer en u het totaalpakket kunnen leveren.

De koning 17
De koning 20
Kranen op rij 1

Breed aanbod

Bouwput
Riolering
Drainage
Koppensnellen heipalen
Aanleggen uitrit
Terreininrichting
Straatwerk / stelconplaten / L-stukken
Hydraulisch kraken heipalen
Grondsanering

Ons machinepark is op alle uitdagingen voorbereid.

"Slopen en bouwen is leuk. Circulair slopen en bouwen is fantastisch! "

Heeft u een vraag of leuke ideeen? Laat het ons weten!

© 2022 - A.M. de Koning